Cyber Crime The Game - Interactieve hack game!

  • Uitjesbazen België
  • 15 - 2500 personen
  • 20242
  • Beschrijving

Cybercriminaliteit. Een onderschat probleem waar 1 op de 3 bedrijven in België mee te maken krijgt. Boek nu Cyber Crime The Game en maak jouw bedrijf cyber aware!

Heb jij het in je om een echte hacker te worden?
PhantomX, een mysterieuze hacker, heeft jouw systeem gegijzeld. Hij geeft het systeem weer terug als jij hem helpt. Ontdek de duistere kant van de digitale wereld, waar cybercriminelen je continu in de gaten houden. Stap in de schoenen van een echte hacker en hack je eigen bedrijf. Heb jij dit in je?

Maximaal effect en maximale beleving

  • Een dynamische game die voortdurend inspeelt op actualiteiten in de wereld.
  • 10 modulaire levels; van hacker veiligheid tot phishing en van ransomware tot CEO fraude.
  • Maximaal effect en maximale beleving door personalisering van de game-omgeving naar jouw bedrijf. 

Ben jij al bewust van cybercriminaliteit?
Op dit moment vindt elke 39 seconden een hack plaats. Een groot probleem wat je als bedrijf wil voorkomen. En laat 70% tot 90% hiervan ook nog door jou komen. Tijd om hier bewust van te worden. Cyber Crime The Game is de oplossing. Door de game worden jouw medewerkers meegenomen in het hele proces van een hacker. En dat op een interactieve manier. Hoe gaaf?! 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Cyber Crime The Game is te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!