Intuïtief Schilderen

  • Kleurstof
  • 6 - 25 personen
  • 25845
  • Beschrijving

**Workshop Intuïtief Schilderen bij Kleurstof – Ontdek de Kunst van Jouw Intuïtie!**

Dompel jezelf onder in een wereld vol kleur, creativiteit en verbinding tijdens onze unieke workshop intuïtief schilderen bij Kleurstof! Dit is jouw kans om een reis te maken die niet alleen je artistieke vaardigheden zal prikkelen, maar ook je ziel zal verwarmen.

Laat je zorgen achter je en volg de roep van je intuïtie. Bij deze workshop draait alles om het vertrouwen in jezelf en het omarmen van elke verfspat die jouw canvas siert. Geen ervaring nodig – alleen een open geest en een verlangen om te creëren! Stap voor stap, kleur voor kleur, bouwen jullie samen aan een tijdloos en uniek kunstwerk.

Deze workshop is meer dan alleen schilderen; het is een gelegenheid om te verbinden met gelijkgestemden. Terwijl de penselen over het canvas dansen, zullen jullie lachen, delen en elkaar inspireren. De magie van co-creatie brengt jullie dichter bij elkaar en zorgt voor een onvergetelijke namiddag vol plezier en creativiteit.

Aan het einde van de workshop heb je niet alleen een prachtig kunstwerk om mee naar huis te nemen, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd samen. Kom en ontdek hoe het volgen van je intuïtie niet alleen je creativiteit aanwakkert, maar ook de banden met anderen versterkt.

Schrijf je nu in voor de workshop intuïtief schilderen bij Kleurstof en laat je verrassen door de schoonheid die ontstaat wanneer je je hart laat spreken! Jouw creatieve avontuur wacht op je! 

Ligging uitje

Je bent helemaal vrij om te kiezen waar je beslist om je traject te volgen.

Het Kleurstof Atelier in Adegem biedt een ruime en veilige plek omgeven door het groen en de bloemenpracht van de tuin. Ik zal je warm onthalen met een koffie of thee in de zithoek. Daarna gaan we aan de slag op een werkplek waar jij je goed voelt. In het atelier is er plek voor 12 personen.

De workshop kan ook gegeven worden op locatie, contacteer me dan gerust voor meer praktische informatie. Op locatie kan deze workshop tot 25 personen. Ik zorg voor beschermsmaterialen voor de vloer, tafels, pakken om te schilderen en handschoenen, doeken en uiteraard verf en materiaal! Het enige wat jullie hoeven doen is je helemaal uitleven tijdens het creëren!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!