Kerstmis Food Tour

  • Cs International
  • 8 - 50 personen
  • 25656
  • Beschrijving

Ontdek wat Bites & Walks voor jouw bedrijf kan betekenen!
Na een dag intensief vergaderen verdient iedereen een frisse neus … dus even je hoofd leeg maken en je benen strekken … dat kan perfect met een Bites & Walks guided food tour. Of je dat nu wil beleven met je team intern als jaarlijkse teambuilding of je wil dit beleven met collega expats die op bezoek zijn, we zorgen voor een hartelijk ontvangst en werpen een blik op Antwerpen, een fantastische stad met een rijke geschiedenis, bruisende hedendaagse cultuur en een heerlijke culinaire scenery!

Antwerpen (her)ontdekken…. het is misschien net wat jij en je team nodig hebben! Wist je dat onze duurzame stedelijke ontwikkeling in het afgelopen decennium Antwerpen mee in de top 5 van beste stedentrips van Europa heeft geplaatst!

Combineer een Bites & Walks rondleiding door de prachtige oude stad waar je ons erfgoed ontdekt. Of ontdek de unieke geschiedenis van het Militaire Hospitaal en de groene toekomst van het PAKT!

Wat je ook kiest, we got you covered! Er is geen tekort aan opties om honger en dorst te stillen!
Bedrijfs offerte (tot 50 personen - grotere groepen worden in 2 verdeeld)

  • We houden rekening met het type bedrijf, leeftijd, teamleden …
  • Offerte op maat (tijdstip kan aangepast worden)
  • Vertrekpunt Grote Markt Antwerpen (tenzij anders aangegeven) Historische Food Tour / PAKT Regine Beerplein XL Wandeling
  • Engels/Nederlands
  • 100% buitenactiviteit, laatste stop kan binnen zijn.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Startpunt Grote Markt Antwerpen, ter hoogte van Café Den Engel - Den Bengel - Stadhuis - Braderijstraat 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!