Kerstuitjes - De leukste kerstuitjes van België!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 25619
  • Beschrijving

Dit jaar geen stille nacht? Wij zorgen dat jullie een feestelijk kerstuitje hebben om nooit te vergeten. Boek nu een van onze kerstuitjes en laat het kerstfeest beginnen!

Sneeuw of geen sneeuw, wij brengen de kerstmagie
-Teambuilding, gezelligheid, spanning en humor.
-Professionele begeleiding (van misschien wel de kerstman).
-Inclusief interactieve app, toffe spelmaterialen en attributen.
-Te spelen op locatie naar keuze

Virtual reality kerst experience
Duik in de kerstmagie met de VR kerst experience. Van een sneeuwballengevecht tot een tikkende tijdbom. Alles is mogelijk. Ga de uitdaging aan met collega’s en laat je verrassen door de talloze VR activiteiten. Ben jij klaar om de kerstman te verslaan tijdens het sneeuwballengevecht? 

Mysterieus kerstpakket
Een explosieve kerst staat voor de deur. The Mask heeft mysterieuze kerstpakketten geleverd onder de kerstboom. Wat blijkt? Het zijn bomkoffers De tijd begint te tikken. Weten jullie de escape games, raadsels en puzzels op tijd op te lossen? Anders gaan jullie de kerst wel erg knallend in.

Kerstgijzeling op locatie
Een gezellige kerstborrel? Of eentje die uit de hand loopt… De Italiaanse maffia dacht aan het tweede. Ze hebben jullie gegijzeld. De enige manier om te ontsnappen is om op tijd één miljoen euro contant te vinden. Kunnen jullie ontsnappen aan de maffia? Of wordt dit een kerst ramp? 

Foute kerstbingo
Dit keer geen kerstcadeautjes onder de boom, maar de leukste bingoprijzen op tafel. Een hilarische avond met rollende bingoballen in het rad. Met unieke rondes zoals de muziekronde en turboronde zitten jullie geen moment stil. Horen wij al iemand foute bingo roepen? Dat wordt een kerstliedje zingen! 

Eindejaars Quiz Show
Ben jij slimmer dan de kerstelfen als het op quizvragen aankomt? Kom erachter tijdens de Eindejaars Quiz Show. Dit is een unieke quiz waarbij niet alleen algemene kennis van belang is, maar ook de leukste weetjes over jouw collega’s. Van Jan de Vakantieman tot de gepersonaliseerde rondes. De quiz is volledig afgestemd op jullie wensen. Kerstnerd of Quizkampioen? You name it. Strijd om de eretitel en laat het feest beginnen! 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze kerstuitjes zijn te spelen op elke locatie in België. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!