Project Slingshot - Teambuilding vol Teamwork, Actie en Fun

  • Rent Some Fun
  • 12 - 72 personen
  • 25752
  • Beschrijving

Op zoek naar een spannende teambuildingactiviteit waar strategie, communicatie en doelgerichtheid centraal staan? Met Project Slingshot garanderen we een uitdagende ervaring waar teams samenwerken om hun eigen katapult te ontwerpen en te bouwen. Dit alles met als doel om zoveel mogelijk doelwitten te raken en de hoogste score te behalen.

Wat kan je verwachten?
De ‘Project Slingshot’ teambuilding plaatst teams voor de uitdaging om een functionele katapult te bouwen met behulp van diverse bouwmaterialen. Elk team start met een basisset materialen en moet slim omgaan met wat ze hebben. Door het succesvol uitvoeren van bonusopdrachten kunnen ze extra materialen of andere strategische voordelen verdienen. Kies je ervoor om te investeren in een stevigere basis of zet je in op precisie door upgrades te verdienen?

Teams zullen niet enkel hun technische vaardigheden op de proef stellen, maar ook hun vermogen om creatief en strategisch te denken. Om de uitdagingen te overwinnen en zoveel mogelijk punten te scoren, zal elk team een reeks doelwitten moeten raken die verschillende moeilijkheidsgraden hebben. Communicatie, taakverdeling en een flinke dosis teamwork zijn onmisbaar!

Zijn de katapulten klaar? Dan volgt het spannende moment van de waarheid: elk team krijgt de kans om hun katapult uit te testen en hun strategie in praktijk te brengen. Wie heeft de sterkste constructie? Wie mikt het best? En wie slaagt erin om het meeste punten te verzamelen?

In het kort:

  • Strategische en technische teambuildingactiviteit op jouw locatie
  • Spelduur: ongeveer 2 uur
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Focus: strategie, samenwerking & probleemoplossend denken
  • Indoor of outdoor
  • Inclusief enthousiaste begeleiding die teams ondersteunt tijdens het hele proces

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij komen naar jouw locatie! Wij zijn zelf gevestigd in Mechelen, maar dankzij het mobiele karakter van onze activiteiten kunnen we ons moeiteloos verplaatsen naar een locatie van jouw keuze. Ook het opstellen van de activiteit gaat zeer vlot. 

Geïnteresseerd? Laat ons snel iets weten en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!