PubQuiz - Met Quizmaster, spelmaterialen en aankleding

  • Uitjesbazen België
  • 5 - 2500 personen
  • 20205
  • Beschrijving

Ben jij klaar om de titel als PubQuizzer binnen te slepen? Boek nu de PubQuiz op locatie naar keuze! 

Met deze PubQuiz scoor je altijd
Een PubQuiz scoort altijd en overal. Maar het belangrijkste: scoort jouw team meer punten dan andere teams? De strijd kan beginnen. De Quizmasters vuren alle vragen op jullie af. Geef zo snel mogelijk de goede antwoorden en wie weet gaat jullie team met de trofee naar huis. En let op: met alleen gokken kom je helaas niet ver. 

Georganiseerde PubQuiz van A tot Z

  • PubQuiz met 7 unieke rondes: van algemene kennis tot Jan de Vakantieman.
  • Een gezellige, muzikale activiteit vol interactie, humor en vermaak.
  • Inclusief professionele Quizmasters, toffe spelmaterialen en aankleding. 

Gegarandeerd vermaak
Strijd. Teambuilding. Communicatie. Een interactieve quiz. En niet te vergeten een gezellige avond. Dit klinkt als een geslaagde avond, toch? Tijd voor de PubQuiz dus. Ben jij klaar om jouw collega’s, vrienden of familie uit te dagen met een gezellige PubQuiz? 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze PubQuiz is te spelen op elke locatie in België. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!